Lichaamsmetingen

Van € 2,95 nu voor € 1,25!

De lichaamsmetingen printable heb ik ontworpen zodat je gedurende twaalf weken jouw progressie kunt bijhouden. Digitaal of op papier.

Met deze handige lijst houd je makkelijk je progressie bij, 12 weken lang. Denk hierbij aan je gewicht, omvang van borst, armen, taille, heupen en dijen én je vet- en spierpercentage.

De printable heeft een handig A4 formaat en wordt je toegestuurd als een pdf bestand. Print hem uit en hang het op een plek in het zicht zodat je lekker “on track” blijft. De datum kun je zelf invullen, hierdoor is de printable vaker te gebruiken!

Met de lichaamsmetingen lijst meet je gedurende 12 weken:
✏️ Je gewicht
✏️ Je vetpercentage
✏️ Je spiermassa
✏️ De omtrek van je borst, buik, heupen, dijen, armen en benen

Digitaal en op papier!
De lijst is zowel digitaal als op papier te gebruiken. Je kunt het zo vaak uitprinten als jij wilt of het digitaal invullen op je tablet. Dit doe je makkelijk met de apps GoodNotes of Notability.

Hashtag #jbmlichaamsmetingen
Ik vind het leuk om de tracker in gebruik te zien. Deel op Instagram foto’s met de hashtag #jbmlichaamsmetingen en/of tag mij (@jbm_leefstijl) in de foto.

Feedback
Laat mij weten wat je van de tracker vindt, de reviews deel ik op de website en social media. Eventuele feedback kan ik verwerken in een vernieuwde versie van de tracker.

Het verspreiden of doorverkopen van digitale bestanden is in alle gevallen in strijd met het auteursrecht. Een aangeschaft bestand mag je niet doorgeven aan een ander. Bijvoorbeeld per mail, via de cloud of op een geheugenstickje. Zelfs niet als je het origineel van je eigen systeem verwijdert.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips voor een gezonde leefstijl!

jbm_leefstijl op instagram