JustBeingMe.nl is terug in mijn “bezit”! Sinds 2004 is dit mijn blog en afstudeerproject geweest. In 2010 heb ik het stopgezet, hier heb ik altijd spijt van gehad. Het domein was snel door iemand ingepikt maar twee jaar terug zag ik dat het domein weer vrij was! Ik heb mij toen geen moment bedacht en het domein weer geregistreerd.

Mijn website maakte echt deel uit van wie ik was. Ik was hier dagelijks mee bezig, zo’n 6 jaar lang. Het is uiteindelijk zelfs mijn afstudeerproject geweest. Maar door persoonlijke omstandigheden heb ik de site opgegeven in 2010. Tot een paar jaar terug heb ik niet de behoefte gehad om persoonlijke dingen op het internet te delen. Toen ik twee jaar terug zag dat het domein weer vrij was ging het toch weer kriebelen.

Ik heb het domein meteen weer geregistreerd, eigenlijk alleen maar om het weer te hebben. Een deel van mij weer terug. Ik had op dat moment eigenlijk nog geen idee wat ik met het domein wilde gaan doen. Afgelopen jaar heb ik de opleiding tot gewichtsconsulente gevolgd en wilde ik een website opzetten om mijn kennis te kunnen delen. Echter deed ik dit veel te complex. Ik wilde teveel in een keer.

Ik heb het even met rust gelaten en na een tijdje brainstormen heb ik besloten om te beginnen met de website in de vorm van een blog. Zo kan ik makkelijk mijn kennis met jullie delen, via hier en via Instagram.

Welkom op JustBeingMe.nl! Op de “Over mij” pagina kun je mijn verhaal lezen. Hoe ben jij hier terechtgekomen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.