JBM weekplanner

Slechts € 2,95 incl. btw

De JBM weekplanner heb ik ontworpen zodat je jouw gezonde leefstijl makkelijk kunt volhouden. Plan de week vooruit en houd je gezonde gewoontes bij! Digitaal of op papier.

De planner heeft een handig A4 formaat en wordt je toegestuurd als een pdf bestand. Print de planner uit en hang het op een plek in het zicht zodat je lekker “on track” blijft. De datum kun je zelf invullen, hierdoor is de planner eindeloos te gebruiken!

De stylish vormgegeven planner bevat:
✏️ Genoeg ruimte voor alle dagen van de week
✏️ Drie zelf in te vullen weekdoelen
✏️ Een tracker voor je gezonde gewoontes
✏️ Een extra vakje voor notities
✏️ Een weekbeoordeling

Digitaal en op papier!
De planner is zowel digitaal als op papier te gebruiken. Je kunt het zo vaak uitprinten als jij wilt of het digitaal invullen op je tablet. Dit doe je makkelijk met bijvoorbeeld de apps GoodNotes of Notability.

Hashtag #jbmweekplanner
Ik vind het leuk om de weekplanner in gebruik te zien! Deel op Instagram foto’s met de hashtag #jbmweekplanner en/of tag mij (@jbm_leefstijl) in de foto.

Feedback
Laat mij weten wat je van de planner vindt, de reviews deel ik op de website en op social media. Eventuele feedback kan ik verwerken in een vernieuwde versie van de planner.

Het verspreiden of doorverkopen van digitale bestanden is in alle gevallen in strijd met het auteursrecht. Een aangeschaft bestand mag je niet doorgeven aan een ander. Bijvoorbeeld per mail, via de cloud of op een geheugenstickje. Zelfs niet als je het origineel van je eigen systeem verwijderd hebt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips voor een gezonde leefstijl!

jbm_leefstijl op instagram