Wat is de retourtermijn?
Je hebt 14 dagen vanaf de verzenddatum de mogelijkheid om je bestelling terug te sturen. Zorg ervoor dat je de producten ongedragen, onbeschadigd en voorzien van de aangehechte labels, retourneert.

Binnen welk termijn wordt mijn retourzending verwerkt?
Zodra we jouw retourzending ontvangen hebben sturen we je een e-mail. Daarna kan de verwerking van jouw retourzending maximaal 14 dagen duren. We sturen je een e-mail als deze retour verwerkt is, dan ontvang je binnen enkele dagen het bedrag terug op je rekening.

Zijn de retourkosten voor eigen rekening?
De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Ik heb geen retourformulier ontvangen, wat nu?
Dat is geen probleem! Voeg een briefje toe aan de retourzending, met daarop jouw naam, ordernummer & e-mailadres.

Kan ik meerdere bestellingen in een retour samenvoegen?
Je kunt meerdere bestellingen in een retourzending voegen. Het is hierbij wel van belang dat je alle benodigde informatie bijvoegt om de zending te verwerken.

Voorwaarden retourneren
Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen. Op digitale producten ontvang je geen restitutie.
Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.
Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
Niet-identificeerbare retourzendingen worden voor maximaal 1 maand opgeslagen op ons hoofdkantoor. De klant kan zich bij ons melden. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt en kan hier niet meer over gecorrespondeerd worden.
Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.

Volg mij op Instagram!