De gratis JBM weekplanner heb ik ontworpen zodat je jouw gezonde leefstijl makkelijk kunt volhouden. Plan de week vooruit en houd je gezonde gewoontes bij! Digitaal of op papier.

» Download de planner!

De planner heeft een handig A4 formaat en wordt je toegestuurd als pdf bestand. Hang het op een plek in het zicht zodat je lekker “on track” blijft. De datum kun je zelf invullen, hierdoor is de planner eindeloos te gebruiken!

De stylish vormgegeven planner bevat:
✏️ Genoeg ruimte voor alle dagen van de week
✏️ Drie in te vullen doelen
✏️ Een gezonde gewoontes tracker
✏️ Een wekelijks genietmomentje
✏️ Een weekbeoordeling

[Afbeeldingen weekplanner]

⭐️ Bonus: extra lichaamsmetingen printable!
Met de lichaamsmetingen printable houd je jouw voortgang gedurende maximaal 12 weken bij 💪🏻 Hierop vind je ruimte voor je gewicht, vetpercentage, spierpercentage en de omvang van je borst, taille, armen, heupen en dijen.

[Afbeeldingen lichaamsmetingen]

» Download de planner!

Digitaal en op papier!
Beide printables zijn zowel digitaal als op papier te gebruiken. Je kunt ze zo vaak uitprinten als jij wilt of het digitaal invullen op je tablet. Dit doe je makkelijk met de apps GoodNotes of Notability.

Twee kleuren
Je ontvangt beide bestanden in twee kleuren. Een zwart/wit versie voor makkelijk printen en een versie met roze details. Voor ieder wat wils!

Hashtag #jbmweekplanner
Ik vind het leuk om de weekplanner in gebruik te zien 🤗 Deel op Instagram foto’s met de hashtag #jbmweekplanner en/of tag mij (@jbm_leefstijl) in de foto 📷

Feedback
Laat mij weten wat je van de planner vindt, de reviews deel ik op de website en social media. Eventuele feedback kan ik verwerken in een vernieuwde versie van de planner 💻

Vul het formulier in om de weekplanner + bonus te ontvangen!

Pssst 🤫 Ik heb ook een gratis e-book geschreven. In 10 stappen naar een gezonde leefstijl.