Gratis e-book: 10 tips voor een gezonde leefstijl

Het gratis JBM e-book met tien tips voor een gezonde leefstijl heb ik geschreven om jou een kickstart te geven naar een gezondere leefstijl. Geen dieet en geen strakke sportschema’s! Makkelijk toepasbare tips, inclusief genietmomentjes.

In het e-book vind je tien tips naar een gezonde leefstijl:
💗 Weg met de weegschaal!
💗 Een krachtige mindset
💗 Pak genoeg rust
💗 Caloriebehoefte uitrekenen
💗 Labels leren lezen
💗 Eetwissels
💗 Calorieën niet drinken
💗 Genieten kan nog steeds
💗 Kom in beweging
💗 Trap niet in marketingtrucs

ebook

Digitaal en op papier!
Het e-book is zowel digitaal als op papier te gebruiken. Je kunt het e-book uitprinten of digitaal lezen op je tablet, computer of smartphone. Het e-book wordt je toegestuurd als een pdf bestand.

Hashtag #jbmebook10tips
Ik vind het leuk om het e-book in gebruik te zien. Deel op Instagram foto’s met de hashtag #jbmebook10tips en/of tag mij (@jbm_leefstijl) in de foto.

Feedback
Laat mij weten wat je van het e-book vindt, de reviews deel ik op de website en op social media. Eventuele feedback kan ik verwerken in een vernieuwde versie.

Het verspreiden of doorverkopen van e-books is in alle gevallen in strijd met het auteursrecht. Een uitgelezen e-book mag je niet doorgeven aan een ander. Bijvoorbeeld per mail, via de cloud of op een geheugenstickje. Zelfs niet als je het origineel van je eigen e-reader verwijderd hebt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips voor een gezonde leefstijl!

jbm_leefstijl op instagram