Home » Coaching » Coach Tanja

Coach Tanja

Hoi! Ik ben Tanja, het gezicht achter Just Being Me. Gewichtsconsulente en leefstijlcoach. Ik heb deze community opgezet en wil jou hiermee helpen de beste versie van jezelf te worden!

Diensten
– Persoonlijke coaching
– Online coaching
– Online community
Voeding app
Coaching & Sport app

Mijn verhaal
Ik heb altijd wel een beetje een probleem gehad met mijn gewicht en relatie tot eten. Tijdens mijn pubertijd kwam dit grotendeels door onzekerheid en was het eigenlijk niet eens nodig. Ik sportte altijd veel dus wat gesnoep kon ik best hebben. Maar naarmate je ouder wordt en stopt met sporten werkt dit helaas niet meer.

Op een gegeven moment woog ik 85 kilo (1.80m lang) en was ik absoluut niet happy met mezelf. Altijd als ik probeerde iets af te vallen gingen de eerste paar kilo’s wel maar daarna liep ik weer vast en gaf ik op.

In 2014 raakte ik zwanger, toen kon ik alles een beetje los laten. Ik had gelukkig geen rare cravings en at vrij normaal. Ik was niet zoveel aangekomen, een kilo of 13 geloof ik. Een maand na mijn zwangerschap (‘voor’ foto) woog ik 88,1 kilo. Door alle hormonen en toestanden herken je jezelf niet meer na de bevalling. Op dat moment besloot ik er weer voor te gaan. Afvallen tot 80 kilo lukte vrij goed. Alleen daaronder komen lukte niet, mijn plateau.

In 2017 ben ik gescheiden. Eenmaal op mezelf had ik weer de puf om goed voor mezelf te zorgen. Ik woog 85 kilo en was het echt goed zat. Ik heb mij meteen ingeschreven bij de sportschool om de hoek en ging goed op mijn eten letten. Met een maand of drie was ik 10 kilo kwijt! Eindelijk op mijn streefgewicht van 75 kilo. Ondertussen zit ik op 73,5 kilo.

Ik ben begonnen met twee keer per week een uurtje sporten, dit werden er al snel drie. En ondertussen ben ik negen uur per week in de sportschool te vinden. Mijn favoriete groepslessen zijn BodyPump, BodyVive, BodyBalance en Zumba.

Just Being Me
Het sporten en de combinatie met gezond eten hebben ervoor gezorgd dat ik weer happy ben en dat ik lekker in mijn vel zit. Letterlijk en figuurlijk. Hierdoor ben ik ook tot besef gekomen dat hiermee bezig zijn is wat ik wil doen “als ik later groot ben”. Ik ben een opleiding tot gewichtsconsulente gaan volgen en wil hiermee graag andere mensen helpen. Want als ik het kan, kan jij het ook!

Ik wil jou graag helpen met de beste versie van jezelf worden. Geen ingewikkelde diëten en strakke sportschema’s maar goede en duidelijke adviezen welke makkelijk te volgen zijn.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. * verplichte velden

Deze HTML tags kun je gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.