Calorieën tracken met de JBM Voeding app

Weet jij hoeveel calorieën je binnenkrijgt op een dag? Met de gratis JBM Voeding app kun je makkelijk je calorieën tracken. Er wordt een persoonlijk doel gesteld en de app wordt hierop aangepast.

Houd een keer je calorieën een periode van bijvoorbeeld een week of een maand bij. Ik denk dat je stiekem meer binnenkrijgt dan je denkt. Gebruik bijvoorbeeld de JBM Voeding app om je calorieën bij te houden. Na een tijdje weet je ongeveer wat je kunt eten en welke porties je aan moet houden om niet boven je calorieënbudget te komen.

Wil je weten hoeveel calorieën je ongeveer verbruikt op een dag? Dit kan je makkelijk uitrekenen met de handige tool om je dagelijkse caloriebehoefte te berekenen*.

Persoonlijk voedingsplan
Bij de installatie van de app kan je je eigen voedingsplan kiezen. Afvallen, aankomen, op gewicht blijven, vet verliezen of spiermassa opbouwen. De app past het plan op jouw doel aan! Ook kan je de verdeling van de macro-nutriënten (koolhydraten, eiwitten, vetten) en je calorie-inname aanpassen. Ik, als begeleider, kan jouw ingevoerde gegevens ook inzien en dit gebruiken tijdens een eventueel coachingstraject.

Voedingsdatabase
De app is in het Nederlands te gebruiken en heeft een enorme database waar veel Nederlandse voedingsmiddelen al in staan. Via de zoekfunctie of de barcodescanner is alles makkelijk te vinden. Veel producten zijn gecontroleerd en voorzien van een groen vinkje. Zo weet je dat de gegevens juist zijn.

De app laat bij elk voedingsmiddel ook zien hoeveel je moet wandelen, fietsen of rennen om het aantal calorieën weer te verbranden. In werkelijkheid werkt het natuurlijk niet zo, maar hoe simplistisch ook: het geeft wel een indruk hoe verstandig het is om een Big Mac of een handjevol chips te eten.

voeding app

Koppeling met JBM Sport & Coaching app
De JBM Voeding app kan gekoppeld worden met de JBM Sport & Coaching app. Zo worden je met sport verbrande calorieën meegeteld in de Voeding app.

Inschrijven en downloaden
Binnenkort wil ik met een groep de app inclusief koppeling met mij als coach gaan testen. Wil je je inschrijven voor deze testgroep stuur dan even een mailtje. De app werkt ook zonder koppeling.

De app is gratis te downloaden in de App Store van Apple en voor Android in de Google Play Store.

Gebruik jij al een app om je calorieën bij te houden?

*Je exacte calorieverbruik kan niet berekend worden met deze tool. De uitslag is om jou een richting te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips voor een gezonde leefstijl!

Just Being Me

Ik help jou naar een gezonde leefstijl. Geen dieet, geen verboden producten en geen strakke sportschema’s. Met toegankelijke adviezen welke makkelijk te volgen zijn voor een gezonde leefstijl, inclusief genietmomentjes.

jbm_leefstijl op instagram