Blogartikelen

Op deze pagina vind je allerlei interessante artikelen met tips over voeding en beweging voor een gezonde leefstijl.

tussendoortjes

Hoe gezond is jouw tussendoortje?

Er liggen een heleboel tussendoortjes in de winkel met verpakkingen die schreeuwen dat hun product zo’n gezonde keuze is. Maar veel van deze snacks zijn helemaal niet gezond. Ik laat je zien waarom ze ongezond zijn en wat je dan wel lekker tussendoor kunt eten zonder schuldgevoel. Weet jij hoe gezond jouw tussendoortje is?

Lees verder »
stop nu met dieten

Stop nu met die stomme diëten!

Een dieet is een tijdelijke (en vaak vervelende) oplossing voor overgewicht. Na het dieet verval je in oude gewoontes en zit het gewicht er vaak binnen no-time weer aan. Ik leg je kort uit hoe je nooit meer hoeft te diëten en blijvend kunt afvallen zonder je lievelingseten op te hoeven geven.

Lees verder »
justbeingme.nl is terug

JustBeingMe.nl is terug: welkom!

JustBeingMe.nl is terug in mijn “bezit”! Sinds 2004 is dit mijn blog en afstudeerproject geweest. In 2010 heb ik het stopgezet, hier heb ik altijd spijt van gehad. Het domein was snel door iemand ingepikt maar twee jaar terug zag ik dat het domein weer vrij was!

Lees verder »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang tips voor een gezonde leefstijl!

Just Being Me

Ik help jou naar een gezonde leefstijl. Geen dieet, geen verboden producten en geen strakke sportschema’s. Met toegankelijke adviezen welke makkelijk te volgen zijn voor een gezonde leefstijl, inclusief genietmomentjes.

jbm_leefstijl op instagram