Privacyverklaring

Bij JustBeingMe.nl vinden we je privacy erg belangrijk. We zullen dan ook zo zorgvuldig mogelijk met je gegevens omgaan. Verwerking van persoonsgegevens gebeurt op een manier die in overeenstemming is met de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Persoonsgegevens en doeleinden voor verwerking
Wanneer je mij een e-mail of bericht stuurt, je inschrijft voor de nieuwsbrief of een reactie achterlaat op een bericht ontvang ik een aantal van jouw persoonsgegevens. Dit zijn onder andere je e-mailadres, je naam, je website en alles wat in de e-mail/het bericht staat. Deze gegevens worden enkel verwerkt voor het goed kunnen beantwoorden van je e-mail, het kunnen opsturen van de nieuwsbrief en om je reactie te kunnen tonen op de website. Deze gegevens zullen niet met derden gedeeld worden. Dertig dagen na het beantwoorden van je e-mail wordt deze verwijderd, tenzij een wettelijke plicht zich hiertegen verzet.

Naast de gegevens die jij zelf naar mij toestuurt, verzamelt de website een aantal van jouw persoonsgegevens door middel van cookies. Dit zijn algemene bezoekgegevens, zoals het tijdstip van het bezoeken van de pagina en gegevens die jouw browser bij een bezoek meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt om de social media plug-ins goed te kunnen laten werken, de website mee te verbeteren en om advertenties voor jou relevanter te maken.

Als je iets in de webshop koopt, dan verzamel ik jouw gegevens om de bestelling netjes af te kunnen handelen. Ook krijg ik informatie over je betaling van je bank. Hiervoor gebruik ik je NAW-gegevens, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, betalingsgegevens, geslacht en geboortedatum. Deze gegevens heb ik nodig voor het contract dat ik met je sluit. Ik bewaar deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (de wettelijke bewaarplicht). Ik deel deze gegevens niet met derden.

Cookies
Op deze website wordt gebruik gemaakt van verschillende cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. De opgeslagen informatie kan bij een later bezoek aan de website weer naar ons toegestuurd worden. De volgende cookies worden op de site gebruikt:

– Google Analytics: deze cookies worden gebruikt om bij te houden hoe jullie de website gebruiken. De informatie, met daaronder het adres van uw computer (IP-adres) wordt naar Google opgestuurd en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Wil je hier meer over weten? Lees dan het privacybeleid van Google en van Google Analytics. Google kan deze informatie aan derden verschaffen als Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of als derden deze informatie namens Google verwerken. Hier hebben wij geen invloed op.
– Google AdSense: deze cookies worden gebruikt om advertenties te verbeteren. Hierdoor zullen voor jou relevantere advertenties getoond worden. Kijk voor meer informatie ook op de website van Google.
– Gravatar: deze cookies zijn onderdeel van WordPress en koppelen je mailadres aan een bepaalde avatar. Die avatar of foto komt dan naast je reacties op blogs te staan.

Inzage, correctie en recht van verzet
Als je op enig moment wilt weten wat er met je gegevens gebeurt, kan je mij een mailtje sturen om de persoonlijke gegevens die ik van jou heb in te kunnen zien. Mocht je willen dat ik je gegevens wijzig of verwijder, kan je dit ook altijd aan mij vragen. Als je niet tevreden bent over hoe dit gebeurt, e-mail mij dan. Ik zal proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Mocht je hierna nog steeds niet tevreden zijn, dan kan je altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen?
Bij vragen of feedback kun je altijd contact opnemen.

JustBeingMe.nl
Tanja – Velp
info @ justbeingme . nl